Kamperen bij de boer - Camp local

Wil je de echte vrijheid van het camperen meemaken? Camp local! Blijf je in Nederland of ga je verder weg op pad? Wij helpen je graag op weg met adressen van meer dan 2000 gratis kleinschalige locaties in verschillende Europese landen.

Jij blij, zij blij!

Bij De Camper Club is onze mooie camper het begin van je vakantie. Het gaat bij het maken en plannen van je rondreis ook niet om het einddoel, maar om de gehele reis.

Blijf je in Nederland, ga je naar Scandinavië of ga je richting Zuid of Oost Europa? We geven graag tips voor handige apps waar alle campings en camperplaatsen in staan en hebben fijne gidsen te koop en te geef in ons Clubhuis. Maar wil je niet alleen maar op campings staan? En niet alles van tevoren reserveren? En dus echt de vrijheid voelen van het alleen zijn met je huis op wielen? Dat snappen wij volledig! Daarom zijn wij, als De Camper Club, aangesloten bij verschillende organisaties waarbij je 24-uur gratis mag camperen bij 1000-en (boeren) bedrijven in verschillende Europese landen. Je kampeert dan vaak bij de boer, maar ook bij bijvoorbeeld wijngaarden in Duitsland, een ranch in Oostenrijk, bodega’s in Spanje en musea in Noorwegen of een winkel in Denemarken.

Je hoeft niets anders te doen dan ‘hallo’ te zeggen als je aankomt en ‘tot ziens’ als je weer vertrekt. Uiteraard vindt de gastvrouw/heer het wel leuk als je iets koopt in bijvoorbeeld hun boerderijwinkel, wijnhuis of restaurant: een kaasje, een flesje wijn, groente en fruit of natuurlijk een maaltijd. Maar dat moet geen straf zijn toch?! ;-)

Meer tips:

Overnachten bij de Franse Wijnboer

Camperplaatsen bij Spaanse bodega’s

Rust, ruimte...en elkaar

Hoe werkt het?

De Camper Club is geabonneerd op deze speciale "camping"-gidsen en deze leggen we voor je reisdoel(en) in je camper voordat je vertrekt. Als je van te voren al een keer bij ons langskomt, mag je ze ook even meenemen voor de voorpret.

In de boekjes zit een lidmaatschapskaart die je kan laten zien als daar om gevraagd wordt. In de meeste gevallen is het niet mogelijk (maar ook niet nodig) om te reserveren en ben je 1 nachtje welkom. Faciliteiten verschillen van helemaal niets tot in sommige gevallen sanitair of elektriciteit. Maar geen nood ... met gas, volle accu's, water, leeg toilet en een koelkast vol lekkers kun je prima een dag of 3 vooruit voordat je weer een camping opzoekt :-)

Lees hier meer: www.decamperclub.nl/inspiratie/camperhuur-met-een-extraatje

Wijn proeven, kopen en niet meer hoeven rijden

Ja, ik ben enthousiast!

Doe direct een vrijblijvende aanvraag via ons reserveringsformulier

Je kan bij ons al vanaf 1 week een camper huren - 2 weken in het hoogseizoen. Van mei t/m september kun je op vrijdag of zaterdag vertrekken en in de maanden er om heen is er meer flexibiliteit.

Onze vloot bestaat uit 15 dezelfde Club campers voor 2-5 personen. In een aantal is het zelfs mogelijk om je hond mee te nemen. Daarnaast hebben we 1 stoere buscamper, geschikt voor 2 personen (alleen niet voor de hond).

Wil je eerst checken wanneer er beschikbaarheid is? Check hier.

Te gast bij een prachtig bedrijf
Meer inspiratie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar onze 'Slakkengang'.