Bij te boeken Club extra's

Laat je ontzorgen en maak gebruik van onze handige bij te boeken add-on's!
Camper GPS
à € 50,00 per huurperiode.

De maten en het gewicht van de camper staan opgeslagen, zodat je niet voor dat nèt te smalle tunneltje komt te staan.

Gas bbq
CAMPINGAZ Party Grill 200, incl. gasflesje à € 50,00 per huurperiode.

Ideaal om buiten te koken, bakken en grillen en ook nog eens makkelijk schoon te maken!

Onderlakens
à € 15,00 per persoon.

Thuis geen 1-persoonslakens? Dan voorzien wij de matrassen, naast schone moltons, ook van onderlakens voor het benodigd aantal bedden.

Opgemaakte bedden
à € 35,00 per bed.

Heerlijk ontzorgd op reis? Dan zorgen wij ervoor dat de bedden zijn opgemaakt met onderlakens, kussens en dekbedden. Slaap lekker!

Elektrische fiets
à € 20,- per dag, € 125,- voor 1 week, bij 2 weken € 100,- per week en vanaf 3 weken € 90,- p/w (tijdig reserveren/ op aanvraag).

Maximale mobiliteit en ook nog wat beweging! Huur bij ons een elektrische fiets en opeens zijn de bakker, dat gezellige dorpje en lekker restaurant heel dichtbij. De fietsen zijn voorzien van een smartphonehouder en hebben handige fietstassen. Ook kinderzitjes zijn aanwezig.

Groot buitenkleed
à € 85,- en dan is hij daarna ook van jou!

Super fijn en makkelijk af te bezemen kleed van 2,5 bij 4 meter. Past precies onder de luifel en zorgt dus voor een schone instap.

Campergids Europa 2024
Koop ‘m voor € 26,95.

Meer dan 8.000 geselecteerde camperstops + restaurants, (wijn)boeren), jachthavens, pretparken, musea, dierentuinen en nog veel meer. Daarnaast een gratis Camperstopp app jaarabonnement.

Kampeer koken van Julius Jaspers
Kook het hele jaar door voor € 25,-.

65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper. Leuk weetje: veel gerechten zijn gemaakt op onze gasbarbecue en ons Clubhuis figureert ook nog in het boek ;-).