Een eigen kijk op camperhuurDeze gedachte was in een ‘notendop’ de basis voor het opstarten van De Camper Club. Nee, nee, geen vereniging van camperbezitters, maar een camperverhuurder die het over een andere boeg gooit! De beleving en ervaring staan centraal, de huurcamper is niet meer dan het middel.

Dat middel moet natuurlijk wel kloppen. Het zijn schone, nieuwe en luxe campers met een robuuste kwaliteit en slimme indeling; geschikt voor 1 tot 5 personen. Goede stoeltjes, lekkere wijnglazen en je fiets moet ook mee kunnen. Kortom, een complete huurwagen zoals we hem zelf ook graag willen zien. Wij noemen hem de ‘Club camper’.
Dat kan anders! Dat is het eerste wat we dachten toen we als gepassioneerde ervaren reismensen ons begaven op het camper-pad. Waar zijn al die leuke routes en leuke tips & trics die wij vanuit ons vak gewend waren mee te geven aan al die enthousiaste reizigers?!
De crux zit hem echter in de rest. Zo kun je met deze Club camper gratis overnachten bij bijna 2000 Franse (wijn-) boeren. Maar ook bij bijvoorbeeld pubs in Engeland met een camperplaats. Kun je eindelijk een keer het licht aan doen.

Leuke routes, gouden tips, de mooiste camperplaatsen. Alles om een prachtige camperreis te maken door veelzijdig Nederland of Europa. En wij helpen je een handje.

Het oprichten van De Camper Club is ontstaan uit pure passie voor kamperen, jarenlang ervaring met verschillende soorten campers in binnen en buitenland, maar vooral vanuit de overtuiging dat het anders, maar vooral leuker kan. Bij ons wordt het ‘huren van een camper’ veranderd van ‘ingewikkeld’ tot een onderdeel van de voorpret. Welkom bij De Camper Club!

Ons Team

Wie zijn de clubbers achter De Camper Club?
Barbara Gauw
barbara@decamperclub.nl

Kamperen heb ik echt weer herontdekt. Zoals velen ging ook ik met mijn ouders met de tent kamperen in Frankrijk. Dat vond ik toen niet altijd even leuk, want afwassen (en dan vooral het koffiepruttelpotje van mijn vader) was niet echt mijn idee van vakantie vieren. Maar, zeker als enig kind, had ik gelukkig meteen veel vriendinnen. Nu, na regelmatig met een camper op reis geweest te zijn in Canada, kan ik er echt weer van genieten. Met onze oude De Waard tent van vroeger trek ik er met Roderick en de kinderen regelmatig op uit en voegt voor mij een camper echt toe dat je je hele huis bij je hebt. Vrijheid! Mijn persoonlijke missie is dan ook: maak Nederland campervriendelijker!

Roderick Aalbers
roderick@decamperclub.nl

Als kind zat ik al op de achterbank van mijn vaders Rover, met de Kip aan de trekhaak mee te zingen met Aznavour op weg naar Bretagne (camping Le Ranolien). Doordat mijn vader Kip en Eriba dealer was zat het kamperen al van jongs af aan in het bloed. Na uitstapjes naar de VS en Canada keerde ik terug met het idee om reizen te organiseren naar Canada. Dat dit voor 70% camperreizen bleken te zijn bewees al dat wij Nederlanders graag met de camper op pad gaan. Wij snapten al snel dat er vanuit de reiziger veel behoefte was aan informatie en inspiratie. En zo ontstond de droom om dat met dezelfde passie te bieden aan Europese reizigers vanuit Nederland… en zo geschiedde! Ps. En mocht je een keer met de camper naar Canada of Amerika willen, kijk dan ook eens op camperverhuurcanada.nl of camperverhuuramerika.nl

Marcel Fokkema
marcel@decamperclub.nl

Van jongs af aan ben ik al op de camping geweest met mijn ouders - ik heb nog steeds het beeld van mijn vader die een greppel moest graven om de tent vanwege de hevige regenval op een camping ergens in Drenthe. Met mijn eigen gezin toch maar de zon opgezocht en veel gekampeerd in Frankrijk. Pas op latere leeftijd heb ik de camper ontdekt - maar toen was ik ook meteen verkocht. Ik ben als klant begonnen bij De Camper Club en na een tijdje als ’stagiair’ te hebben gewerkt, ben ik sinds eind 2023 partner geworden in dit prachtige bedrijf. Initieel ben ik gevallen op het contact met onze leuke klanten en hun reizen en tegelijkertijd heb ik liefde ontwikkeld voor het onderhouden van accu’s, banden en kachels! Ik kan mijn voorliefde voor online klantcontact meer dan kwijt bij De Camper Club. Maar het mooiste blijft om enthousiaste mensen te ontvangen in onze gezellige loods en te praten over hun vakantieplannen.