Het hele jaar door 'Camperen'!

Eén van de snelst groeiende trends in camperland is het kamperen tijdens alle vier de seizoenen. Waarom zou je alleen in de lente en de zomer de rust zoeken met de camper terwijl je die gewenste rust het beste kunt vinden in de herfst en in de winter?! Door de verbeterde kwaliteit van de moderne camper en de langere seizoenen van veel campings, kun je tegenwoordig het hele jaar door op boevenpad met de camper. Dit wordt ook wel winterkamperen genoemd, maar wij noemen het liever ‘jaartje rond kamperen’. Klinkt veel gezelliger toch?

Is de camper wel lekker warm?

Een logische vraag wanneer het rijp op de bomen stat als je wakker wordt. De meeste campers zijn goed geïsoleerd en hebben een veilige ‘stand kachel’ met thermostaat en ringverwarming die zorgt voor een geleidelijke verwarming door de hele camper. Ook onze huurcampers hebben een dergelijk verwarmingssysteem dat zorgt voor een behaaglijke warmte tijdens je ontbijt of tijdens een gezellig kaartspel 's avonds. En met de stevige ‘all season’ banden kunnen ze ook nog een winters buitje hebben. Wintersport daarentegen is een bruggetje te ver, daar hebben onze wagens winterbanden voor nodig en warmte-elementen in de watertanks. Maar een oer Hollandse winternacht kan onze Club Camper prima hebben. En wil je echt de weerelementen trotseren? Zoek dan een camping waar je vuur mag maken! Warmtedeken in je stoel, fleece om je benen, warme choco en lekker vuur stoken. Dat is voor ons wel echt het ultieme winterkamperen.

Je hond mag ook gezellig mee bij De Camper Club

Zijn er wel campings open in de herfst en in de winter?

Nou, dat zijn er zeker! Elk jaar meer en meer. Op dit moment tellen we meer dan 200 campings in Nederland die 365 dagen per jaar open zijn. Van kleine natuurcampings in de achterhoek tot luxe campings met verwarmd zwembad of een bij te huren hot-tub. Zo kun je kamperen bij de boer, de boswachter of aan de haven. De keuze is reuze (en wordt elk jaar meer). Je kunt dus duidelijk spreken van een trend in camperland. En niet alleen in de zonnige Algarve, maar ook in de frisse winterzon aan de rand van en Fries haventje.

Camping& Haven De 4 Elementen – Stroobos / Friesland

Camping bij de Bronnen – Nutter / Overijssel

Kampeerterrein de Groene Hen – Uffelte / Drenthe

Olthuys –Vorden / Gelderland

Landgoed de Barendonk – Beers / Noord Brabant

Let op: Bij sommige natuurcampings dien je bij aankomst een natuurkampeerkaart aan te schaffen. Deze kost € 15,95 en hier krijg je ook het groene boekje bij met vele andere leuke natuurcampings hier in.

De sfeer maak je zelf!

Kan ik het hele jaar door een camper huren?

Nou, dat kan zeker! Zoals eerder genoemd in dit artikel zijn onze Club campers prima bestand tegen lagere temperaturen en zorgen wij voor een volle gasfles voor de kachel. Kijk op onze website voor onze laagseizoensprijzen en informeer naar de beschikbaarheid. Wij zorgen voor een complete uitrusting inclusief hakbijl voor het kampvuur. Neem wat extra dekens mee en ga er heerlijk op uit in het oh zo rustige laagseizoen. Langer op pad of lekker een paar maanden naar het zonnige Zuid-Europa? Bel of mail ons voor een scherp aanbod voor ‘lange termijn huur’.

Op weg naar de zon!
Meer inspiratie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar onze 'Slakkengang'.