Special! Een rondje IJsselmeer in de tulpentijd

Behoefte aan wat frisse lucht en last van opkomende lentekriebels? Dan hebben wij het juiste medicijn. Een rondje IJsselmeer in de tulpentijd.

Wist je dat campings en camperplaatsen gewoon open zijn? Sterker nog... er wordt met smart op jullie gewacht! April is natuurlijk dé tulpenmaand en de enthousiaste campingeigenaren uit onderstaande route ontvangen jullie met open armen.

Campingparels

We hebben daarom samen met hun een superleuke route samengesteld met 3 pareltjes van camperplaatsen rond het IJsselmeer waar je van harte welkom bent voor een paar heerlijke nachten op het platteland. Speciaal geselecteerd voor jou! Koop een lokaal geproduceerd ‘jammetje’ bij Peter en Gisela in Nagele, ontdek het glooiende Gaasterland in het pittoreske Mirns en ga voor de perfecte ‘tulpenselfie’ naar de Tulpentuin van Sandra.

Museum Schokland

Tulpenroute

Het weekje lente in de camper begint bij het ophalen op onze verhuurlocatie in Bussum. De eerste stop voor 2 nachtjes is camperplaats Afslag Nagele in (je raadt het al) Nagele. Deze sympathieke camperplaats ligt midden in de Noordoostpolder op steenworp afstand van voormalig eiland en werelderfgoed Schokland. Ga vers fruit halen bij de fruitboerderijen in de regio, visje eten in Urk en bezoek het waterloopbos.

De volgende stop is het Gaasterland. Via historisch Lemmer volg je de kust richting het schattige dorpje Mirns. Uitkijkend over het IJsselmeer besef je pas hoe mooi Nederland is. Fiets lekker naar Sloten of Stavoren, mooier worden Friese dorpen echt niet. De kite surfers zorgen voor spektakel op het Mirnser Strand en voor de rust wandel je zo het Rijsterbos in op zoek naar de IJsboerderij voor een lekker ijsje. 3 nachtjes in prachtig Gaasterland is wel het minimum hoor.

We overwinnen de afsluitdijk en sluiten ons lenteweekje af op camperplaats de Tulpentuin in Slootdorp. De eigenaresse Sandra laat je graag de ins en outs zien van een heuse tulpenkwekerij. En je mag zelfs het veld in voor een selfie tussen de tulpen. Dit mag bijna nergens, maar als gast van Sandra maak je net wat mooiere foto’s. Elke ochtend geeft ze een leuke rondleiding op het bedrijf. En wist je dat je tulpen kon drinken? Daar kom je snel echter, bij Sandra.

Mirnserheide

De special

Boek op onderstaande vertrekdata onze mooie Club camper en ontvang de uitgebreide route met leuke tips en je wordt hier een daar verrast met een lokale lekkernij. De eerste camperplaats reserveren wij en de rest bel of mail je zelf even de dag voor aankomst. De kosten van de camping zijn exclusief, maar de kosten vallen gelukkig mee (< €15,- per nacht per camper o.b.v. 2 personen).

Vertrek & prijzen*

- 19 & 26 maart €775,- per week

- 2 & 9 & 16 april €925,- per week

* willen je langer gaan? Dan ontvang je €50,- korting per extra week

Lokale traktatie

Inbegrepen

  • 1 week compleet uitgeruste Club camper
  • 2000 km vrij
  • stalling auto bij De Camper Club
  • de Tulpenroute met leuke tips voor onderweg
  • lokale lekkernijen
  • 2 nachten gereserveerd (ter plekke te betalen)

Exclusief

  • €30,- reserveringskosten
  • €1.000,- borg
  • campingovernachtingen
Meer inspiratie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar onze 'Slakkengang'.