Camperhuur met een extraatje

We verhuren niet alleen een mooie camper maar verhogen ook graag de voorpret. Het gaat uiteindelijk om de reis.

We snappen dat het huren van een camper voor veel vakantiegangers geen dagelijkse kost is. Welk type camper moet ik huren? Waar moet ik op letten? Is de camper wel goed verzekerd? Allemaal redelijk technische vragen die als eerste opkomen als je aan camperhuur denkt. We helpen je graag om dit proces zo eenvoudig en simpel mogelijk te houden.

Maar waar we vooral graag mee helpen is het traject dat daarop volgt. Waar gaan we naar toe dit jaar? Blijven we in Nederland, gaan we naar het buitenland. En zo ja, welk land? Nu komen we pas echt op stoom bij De Camper Club. Laat ons weten waar je naar toe wilt en we komen met leuke tips, gidsjes en routes.

En om het allemaal nog leuker te maken zijn we verschillende samenwerkingen aangegaan met buitenlandse organisaties met unieke boeren camperplaatsen. Hoe dat werkt? Het is eigenlijk vrij simpel. Geef van te voren aan welk land je sowieso gaat bezoeken. Stel, je gaat naar Frankrijk. Dan krijg je van ons een leuke gids mee van de organisatie France Passion met een vignet. In deze leuke gids staan meer dan 2000 (wijn-)boeren, restaurants en andere lokale Franse ondernemers die één of meer camperplaatsen gratis ter beschikking stellen. Op deze manier maak je kennis met mooie veelal biologische streekproducten, maar daarnaast sta je ook op de meest landelijke plekjes van Frankrijk.

Dit concept bieden we niet alleen in Frankrijk aan, maar ook in Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

Laat ons weten waar je naar toe gaat en wij zorgen voor de juiste gidsen en vignetten. Zodat je overal welkom bent. ‘Camperhuur en meer’ als het ware.

Enthousiast geworden? Doe direct een vrijblijvende aanvraag via ons reserveringsformulier.

Meer inspiratie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar onze 'Slakkengang'.