Camper huren in of rond Amsterdam?

Op zoek naar een huurcamper in de omgeving Amsterdam. De Camper Club opent een verhuurlocatie in centraal gelegen Bussum.

Op zoek naar een huurcamper in of rond Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds kort is het mogelijk een camper te huren in het centraal gelegen Bussum op nog geen 25 minuten rijden van onze hoofdstad. In samenwerking met Van Baaren Campers & Caravans uit Winkel opent De Camper Club een grote verhuurlocatie aan de Franse Kampweg te Bussum.

Door de centrale ligging van onze loods, inmiddels omgedoopt tot Clubhuis,  zijn wij prima te bereiken. Niet alleen vanuit Amsterdam maar ook vanuit bijvoorbeeld Purmerend, Zaandam, Diemen, Weesp en andere aangrenzende gemeenten. Onze verhuurlocatie ligt aan de N236, de doorgaande weg tussen de A9 en Bussum. Maar wij zijn ook prima te bereiken via de A1, afslag Naarden West. Je kunt de camper ophalen en inladen thuis voor de deur, maar je kunt ook de camper inladen op ons terrein en de auto parkeren op ons afgesloten parkeerterrein. Dit is echter wel op eigen risico.

Altijd al een camper willen proberen maar bent u nog niet toe aan een lange rondreis dan biedt de omgeving van Amsterdam al legio mogelijkheden om een keer te ervaren hoe ontspannend en leuk het is om een paar nachten door te brengen in een van onze luxe Club Campers. Er zijn meerdere campings en camperplaatsen te vinden in de directe omgeving van de stad waar je al heerlijk in de natuur staat zonder dat je het idee hebt dat je dicht bij een grote stad als Amsterdam bent.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan camping Zeeburg (www.campingzeeburg.nl) aan de Zuider IJdijk 20 in Amsterdam. Deze duurzame camping ligt pal aan het water en biedt vertier voor jong en oud en is het hele jaar door geopend.

Of de Gaasper Camping (www.gaaspercamping.nl) misschien? Deze grotere camping ligt aan de Loosdrechtdreef 7 aan het Gaasperpark bij de Gaasperplas. Voor zelfvoorzienende campers zoals onze Club Camper zijn ze het hele jaar door open en is dit de ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam. De directe metroverbinding brengt je in 15 minuten naar de binnenstad.

Naast de bovengenoemde campings heb je rond Amsterdam ook verschillende camperplaatsen waar je een nachtje door kunt brengen. Deze zogenoemde camperplaatsen hebben misschien niet de faciliteiten van een camping maar zijn vaak prima plekken om een paar nachten te overnachten en de stad te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Camperpark N205 (www.camperparkn205.nl) aan het Floriadepark te Vijfhuizen. Centraal gelegen tussen Haarlem en Amsterdam met prima verbindingen middels het openbaar vervoer. Ook deze camperplaats is het hele jaar door geopend.

Dichter bij onze verhuurlocatie in Bussum zijn er nog camperplaatsen in de jachthaven Naarden (www.jachthavennaarden.nl) en de landelijk geleden camperplaats Vecht & Weide (www.vechtenweide.nl) aan de Dammerweg 5C in Weesp.  

Amsterdam leent zich prima voor een ‘dagje stad’  tijdens een weekje camperhuur. Breng een bezoek aan oude stadswijken als de Pijp of de Jordaan. Meer op zoek naar cultuur na al die kampvuurtjes? Naast de bekende musea als het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum kent de stad een keur aan kleinere of minder bekende musea. Denk aan het NEMO Science Museum (leuk met de kids) of het Rembrandthuis.

Ben je op zoek naar kampeerartikelen omdat je toevallig net dat ene luchtbed of de tentharingen bent vergeten, dan kun je terecht bij Campingsport Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 271 (www.campingsportamsterdam.nl) of Rien de Wolf aan de papaverstraat 43 (www.riendewolf.nl). Een begrip in de regio.

Kortom, je hoeft niet een camper te huren in de buurt van Amsterdam om vervolgens niet een paar dagen in de buurt te kamperen. Je kunt prima het ‘camper gevoel’ ervaren dichter bij huis zonder dat je meteen kilometers hoeft te vreten. En als je dan een beetje vrienden bent geworden met onze Club Camper zoek je het gewoon verderop. Wij kunnen je prima verder helpen met tips en mooie routes.

Dus wanneer je op zoek bent naar een mooie huurcamper in de buurt van Amsterdam, neem dan contact op met het team van De Camper Club in Bussum en wie weet lig jij binnenkort in onze enige echte Club Camper.

Meer inspiratie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar onze 'Slakkengang'.