Camper huren in Nederland

Huur nu een nieuwe camper in het centrum van het land. De Camper Club heeft een verhuurlocatie geopend tussen het Gooi en Amsterdam.

Wie een nieuwe camper in Nederland wil huren hoeft over het algemeen niet ver te zoeken. Naast de verschillende platforms met tweedehands campers zijn er ook meerdere traditionele camperverhuurders.

Dit zijn over het algemeen verhuurders met nieuwe of jonge campers van maximaal 2 jaar oud. Ze hebben verschillende modellen in de verhuur variërend van buscampers tot grote 6-persoons familiecampers. De uitdaging is vaak om tussen de vele modellen de juiste beschikbare camper te vinden die bij het reisgezelschap past. Het voordeel van het huren van een nieuwe camper in Nederland is dat je vaak nog in fabrieksgaranties valt met diverse hulpdiensten onderweg in Europa. Denk bijvoorbeeld aan de Roadside Assistance van Fiat.

‘One Size Fits All’

Wij van De Camper Club hebben gekozen voor een ‘one size fits all’ camper op basis van een half integraal camper van het merk Sunliving, onderdeel van de Adria-familie. Ons model is met zijn grote aparte bedden achterin prima geschikt voor 2 personen, maar door 5 gordelpunten en het unieke hemelbed dat uit het plafond neergelaten kan worden ook prima geschikt voor families met kinderen.

De meeste verhuurders in Nederland bevinden zich in het oosten of zuiden van het land. Wij hebben bewust gekozen voor een centraal gelegen locatie in het centrum van Nederland zodat we bereikbaar zijn vanuit alle hoeken van het land. Onze ophaal-locatie bevindt zich in het altijd gezellige Gooi, op een bosrijke locatie aan de Fransekampweg in Bussum. Onder de Gooiers onder ons ook wel bekend als het ‘Hocras terrein’. Ideaal gelegen aan de N236, de provinciale weg die Naarden en Bussum verbindt met Weesp, Diemen en Amsterdam. Maar ook vanaf de A1 en de A27 zijn we vanuit het hele land prima bereikbaar.

Ons Clubhuis

We hebben een groot terrein met een hek eromheen waar je gratis de auto kunt parkeren. Dit is een veilige plek, maar het is uiteraard wel op eigen risico. Mocht je dus bijvoorbeeld uit Groningen komen en is je eindbestemming Limburg dan kun je op je gemak op ons terrein de camper inladen, de auto parkeren om daarna je weg te vervolgen richting de gekozen bestemming.

Het inleveren van de camper dient altijd te geschieden in de ochtend vóór 10 uur. Het is daarom makkelijk om in de regio een camping of camperplaats te vinden zodat je in de ochtend niet voor dag en dauw uit de veren hoeft. Onze Club Camper slaapt namelijk erg lekker. De dichtstbijzijnde camperplaats is te vinden in de jachthaven Naarderbos, leuk gelegen bij de kabbelende bootjes. Een aanrader is daarbij restaurant Porterhouse, gelegen in de haven, om bij een glas wijn de hoogtepunten van de reis nog eens langs te te laten passeren. Een ander mooi plekje is camperplaats Vecht & Weide, prachtig gelegen achter een mooie boerderij, genesteld tussen de slingerende Vecht en de uitgestrekte weilanden. De naam zegt het eigenlijk al.

Onze mooie Club Campers zijn zoals eerder genoemd te vinden op onze verhuurlocatie in Bussum. Onze technische partner is Adria en Sunliving dealer Van Baaren Campers en Caravans in het West-Friese Winkel. Zij verzorgen het groot onderhoud en repareren eventuele schades.

Voor meer info: https://vanbaarencaravansencampers.nl/

Het hele seizoen

Een camper huren in Nederland is met name populair van eind april tot begin oktober. Er zijn echter steeds meer campings en camperplaatsen te vinden die het hele jaar door geopend zijn. Door de prima kachel en isolatie van onze wagens kun je het hele jaar door op pad met onze mooie Club Campers. Wij hebben leuke tips voorhanden voor mooie natuurcampings. Hieronder een paar bijzonder campings die het hele jaar door geopend zijn. Fleece deken mee en vuurtje aan!

Kortom, of je nu in Groningen, Friesland, Limburg of Zeeland woont, je kunt prima een camper huren bi jDe Camper Club in het mooie Bussum. De meest centraal gelegen camperverhuurder van Nederland.

Meer inspiratie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar onze 'Slakkengang'.