Open dag 27 januari!

Camper huren Noord-Holland

Huur een nieuwe camper in Noord-Holland met automaat. Geschikt voor Rijbewijs B. Inclusief complete inventaris, fietsendrager, verzekering en 2.000 km vrij per week.

Camperverhuur in Noord-Holland

Een nieuwe camper huren in Noord-Holland is bij de Camper Club geen enkel probleem. Ons wagenpark bestaat namelijk alleen maar uit nieuwe modellen. Onze persoonlijke camperervaring heeft ons doen kiezen voor de Adria Sunliving S70SL, halfintegraal camper van Fiat. Alle grote Club campers beschikken over een uniek hefbed, waardoor je er makkelijk met vier of vijf mensen mee op vakantie kunt. Tevens zijn de bedden achterin langer dan 2 m. Dit is zeker niet in elke camper het geval, maar wel zo prettig wanneer je wat langer bent. De kampeerauto beschikt verder over een automatische versnellingsbak, airco en achteruitrijcamera.

2 tot 5 personen

Als een van de weinigen in camperverhuur Noord-Holland vind je bij ons ruime kampeerauto’s, waarin je zelfs met 5 personen goed de ruimte hebt. Zo is de stahoogte van onze auto’s 210 cm en hebben de bedden, in het achtergedeelte een lengte van 205 cm. Dit zijn twee eenpersoonsbedden met een lattenbodem, die uit te breiden zijn tot een queensizebed door het plaatsen van een tussenmatras. De andere slaapplaats(en) is een twijfelaar, in de vorm van een hefbed. In onze Club campers zijn standaard 5 gordelpunten aangebracht. Dankzij de omkeerbare cockpitstoelen is de zitgroep in de wagen lekker ruim.

De Camper Club

De meest complete kampeerwagens vind je bij de Camper Club. Mooie nieuwe mobilehomes met alles d’r op en d’r aan. De aangegeven bedragen zijn de complete huurprijzen, voor de aangegeven periode. Je kunt bij ons 12 maanden rond een camper huren in Noord-Holland. Dus wil je in de winter met een mobilehome er een weekje tussenuit, is dat geen enkel probleem. Volgens de aangegeven tijden kun je de camper ophalen en inleveren in Bussum. Je eigen auto kun je zo lang stallen op ons parkeerterrein. Nooit eerder gecamperd? Lees ons blog of kom een keer langs.

Boek nu en profiteer van onze voordelige all-in tarieven.