Camper huren Noord-Holland

Huur een nieuwe camper in Noord-Holland met automaat. Geschikt voor Rijbewijs B. Inclusief complete inventaris, fietsendrager, verzekering en 2.000 km vrij per week.

Camperverhuur in Noord-Holland

Een nieuwe camper huren in Noord-Holland is bij de Camper Club geen enkel probleem. Ons wagenpark bestaat namelijk alleen maar uit nieuwe modellen. Onze persoonlijke camperervaring heeft ons doen kiezen voor de Adria Sunliving S70SL, halfintegraal camper van Fiat. Alle grote Club campers beschikken over een uniek hefbed, waardoor je er makkelijk met vier of vijf mensen mee op vakantie kunt. Tevens zijn de bedden achterin langer dan 2 m. Dit is zeker niet in elke camper het geval, maar wel zo prettig wanneer je wat langer bent. De kampeerauto beschikt verder over een automatische versnellingsbak, airco en achteruitrijcamera.

2 tot 5 personen

Als een van de weinigen in camperverhuur Noord-Holland vind je bij ons ruime kampeerauto’s, waarin je zelfs met 5 personen goed de ruimte hebt. Zo is de stahoogte van onze auto’s 210 cm en hebben de bedden, in het achtergedeelte een lengte van 205 cm. Dit zijn twee eenpersoonsbedden met een lattenbodem, die uit te breiden zijn tot een queensizebed door het plaatsen van een tussenmatras. De andere slaapplaats(en) is een twijfelaar, in de vorm van een hefbed. In onze Club campers zijn standaard 5 gordelpunten aangebracht. Dankzij de omkeerbare cockpitstoelen is de zitgroep in de wagen lekker ruim.

De Camper Club

De meest complete kampeerwagens vind je bij de Camper Club. Mooie nieuwe mobilehomes met alles d’r op en d’r aan. De aangegeven bedragen zijn de complete huurprijzen, voor de aangegeven periode. Je kunt bij ons 12 maanden rond een camper huren in Noord-Holland. Dus wil je in de winter met een mobilehome er een weekje tussenuit, is dat geen enkel probleem. Volgens de aangegeven tijden kun je de camper ophalen en inleveren in Bussum. Je eigen auto kun je zo lang stallen op ons parkeerterrein. Nooit eerder gecamperd? Lees ons blog of kom een keer langs.

Keuken en sanitair

Het keukentje en sanitair zijn compact, maar voorzien van alle gemakken. Het keukenmeubel is een moderne Adria i-keuken, voorzien van een 3-pits gaskooktoestel, gootsteentje en afdekplaat. Aan apparatuur is een 100 liter koel-vriescombinatie aanwezig en een koffiezetapparaat. Onze wagens in de Club camperverhuur Noord-Holland zijn allen voorzien van een 110 liter schoonwater- en een 85 liter vuilwatertank. De warmwatervoorziening voor de keuken en de douche wordt geregeld door de Truma combi. Er is een sanitaire cabine met daarin een chemisch toilet, wasbakje en douche. Het toilet wordt gegarandeerd geurvrij gehouden met het additief Aqua kem.


Inventaris

De inventaris van onze Club campers bevat onder andere een fietsendrager, oplader voor e-bikes en een vaste Thule luifel aan de zijkant van de auto. Bij de luifel horen haringen en stormbanden. Voor het gaskooktoestel is er een gasfles aan boord, terwijl de ledverlichting voorzien wordt van energie door de boordaccu. Wil je een bij ons een camper huren Noord-Holland hoef je, afgezien van je kleren en wat beddengoed, niets van huis mee te nemen. Ook wat keukengerei betreft, is alles aanwezig. Daar wijzelf ook fervente kampeerders zijn, tref je in onze campers ook minder standaardartikelen, zoals een wasrek met knijpers, verlengsnoer en hakbijltje aan.


Hond mag ook mee

Waar in de camperverhuur Noord-Holland mag je gewoon je hond meenemen in de kampeerauto? In onze Club campers mag het. Niet in allemaal natuurlijk. Er zijn immers ook mensen die allergisch zijn voor huisdieren of het idee niet prettig vinden dat er ook een hond gelegen kan hebben op de plaats waar zij moeten slapen. Van onze in totaal 15 Club campers hebben wij er 4 ingericht als huisdiervriendelijke kampeerauto. Wil je je hond meenemen, brengen wij hiervoor € 150,- extra in rekening. Omdat ons aantal huisdiervriendelijke wagens beperkt is, zijn ze vaak snel volgeboekt. Wees er dus op tijd bij!

Boek nu en profiteer van onze voordelige all-in tarieven.