Boek direct online

Camper huren Hilversum

Huur een nieuwe camper in Hilversum met automaat. Geschikt voor Rijbewijs B. Inclusief complete inventaris, fietsendrager, verzekering en 2.000 km vrij per week.

Camperverhuur in Hilversum

De Camper Club is one of a kind, wat betreft camperverhuur Hilversum. Onze luxe campers zijn, met bouwjaar 2021, namelijk vrijwel nieuw. Beter kun je als verwende camperreiziger niet treffen. Het zijn halfintegrale kampeerauto’s van 6,99 meter lang en 2,30 meter breed. Ze zijn uitgerust met een automatische versnellingsbak, airco, stormluifel en verwarmde achteruitrijcamera. Dankzij het 9-traps koppel rij je zuinig en comfortabel, in zowel de bergen als stadsverkeer. Onze Fiat Adria Adblue diesel is te besturen met een B-rijbewijs. Fietsen meenemen is ook geen probleem. Onze Clubcamper beschikt over een fietsendrager en zelfs een oplaadpunt voor e-bikes.

Tot 5 personen

Onze compacte Club campers zijn zeer zeker niet alleen voor 2 of 3 personen. Ook met 5 personen kun je er prima mee op vakantie, zonder dat je allerlei kunstgrepen hoeft uit te halen. Dankzij handige snufjes als keerbare cabinestoelen, een hefbed en mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapplaats, het zogenaamde tussenmatras, tussen de queensize bedden achterin, is er voldoende ruimte voor 5 volwassenen. Standaard zijn in al onze kampeerauto’s 5 gordelpunten aangebracht, zodat ook tijdens de reis aan alle veiligheidsvoorschriften voldaan kan worden. Voor een 5-persoons camper huren Hilversum hoef je het dus echt niet ver te zoeken.

De Camper Club

Als fervente globetrotters die zelf al jarenlang met een camper on the road zijn, misten we op de Nederlandse markt een concept, waarbij niét het voertuig centraal staat, maar de beleving. Daarom hebben we onze Club campers zo ingericht, zoals we dat zelf ook graag zouden willen. Dus met, comfortabele stoelen, setje wijnglazen en de mogelijkheid tot het meenemen van fietsen. Voor camperverhuur Hilversum hoef je ook niet ver te reizen. Je vindt ons in Bussum, praktisch om de hoek dus. Onze huurprijzen zijn duidelijk en compleet, zonder vervelende verassingen achteraf. Bij ons begint je vakantie al bij de planning.

Boek nu en profiteer van onze voordelige all-in tarieven.