Camper huren met automaat

Splinternieuwe Camper huren met Automaat. Geschikt voor Rijbewijs B. Inclusief complete inventaris, fietsendrager, verzekering en 2.000 km vrij per week.

Camper huren met automaat

Onze campers zijn auto’s uit bouwjaar 2021. Dat betekent dat het fijne nieuwe wagens zijn, met weinig kilometers op de teller. Het houdt tevens in dat ze voorzien zijn van de meest doorontwikkelde motor en 9-traps versnellingsbak. Met een camper huren automaat zit je zelf relaxt achter het stuur, terwijl het brein van de kampeerauto zelf het koppel bepaalt. Hierdoor rij je zuinig en duurzaam. De Club camper is een Fiat Adria halfintegraal, met lekker veel sta- en beenruimte in de bestuurderscabine. Zoals je mag verwachten, van een nieuwe auto, zijn onze campers uitgerust met airco en een achteruitrijcamera.

Voor 2 tot 5 personen

Dankzij de halfintegraal uitvoering bieden onze kampeerauto’s voldoende beweeg- en bagageruimte aan gezelschappen tot 5 personen. Boven de zithoek is een zogenaamd ‘hefbed’ aanwezig, met dubbele slaapplaats. De 2 vaste slaapplaatsen achterin hebben een lengte van meer dan 2 meter, waardoor ook langere mensen comfortabel kunnen liggen. Een derde bed achterin, is te realiseren met een zogenaamd tussenmatras. Het sanitair bestaat uit een modern uitgevoerde toilet/douchecombinatie. De keuken is compact en uitgerust met een koel-vriescombinatie, warm- en koud stromend water en een 3-pits gasstel. Met zijn meerdere USB-inplugpunten, kachel en 5 gordelpunten, is dit in de categorie camperverhuur automaat, een fijne auto.

De Camper Club

Bij het kiezen van de Camper Club locatie hebben we bewust gekozen voor een centraal gelegen plek in Nederland. Uiteindelijk is dat Bussum geworden. Niet alleen voor het ophalen en brengen van de camper een makkelijk te bereiken plaats, maar ook als je onze auto’s eerst vanbinnen wilt zien of een proefritje wilt maken. Op het gebied van camperverhuur automaat tref je het bij ons bijzonder. Onze kampeerauto’s zijn namelijk voorzien van een Fiat 6D diesel 2,3liter 140 pk-motor, met At9 automatische versnellingsbak. Hiermee rij je relaxt én zuinig, in zowel de bergen als stadsverkeer.

Keuken en sanitair

Een wagen uit de klasse camperverhuur automaat betekent dat je een comfortabele kampeerauto huurt. Onze Club campers zijn ingericht met een moderne Adria i-keuken. Deze bevat vernuftig weggewerkte kastruimten, een spoelbakje, 3-pits gaskooktoestel en afdekplaat. Aan elektrische keukenapparatuur heb je een 100 liter koel-vriescombinatie en een koffiezetapparaat tot je beschikking. De warmwatervoorziening wordt, voor de keuken en de douche, verzorgd door de boiler van de Truma combi. Het chemische toilet hou je geurvrij met het additief Aqua kem, waarvan standaard een fles in de wagen aanwezig is. De verswatertank is 110 liter en de vuilwatertank 85 liter.


Inventaris

Onze Club campers zijn erop ingericht dat je volledig zelfstandig kampeert. De inventaris is dan ook een compleet mobiel home. Alles zit erin, van kookgerei, servies, schoonmaakspullen en een wasrek met knijpers, tot aan wielkeggen, inloopmat, opstapkrukje en een verlengsnoer met verloop. Bij ons een camper huren automaat houdt in dat je alles bij je hebt wat je überhaupt maar nodig zou kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een oplader voor je e-bike aan boord, achteruitrijcamera met een verwarming en een fietsendrager. Aan de zijkant zit er dan nog een Thule luifel, compleet met stormbanden en haringen. De luifel is niet alleen lekker om onder te zitten, ze is ook praktisch.


Mag mijn hond ook mee?

Ja, jouw hond mag bij ons ook mee op vakantie. Van onze, in totaal 15 Club campers, hebben wij er 4 ingericht als huisdiervriendelijke kampeerauto. Afgezien van de stoffering binnenin is de uitvoering en het model wagen hetzelfde. Je kan gewoon reserveren voor camper huren automaat. Wel willen we je het advies meegeven dit bijtijds te doen. Vooral als je in het hoogseizoen op vakantie wilt. Onze huisdiervriendelijke campers zijn vaak snel volgeboekt. Voor het meenemen van een hond brengen wij € 150,- extra in rekening.

Boek nu en profiteer van onze voordelige all-in tarieven.