Prijzen en acties
Klik hier

Camper huren met automaat

Splinternieuwe Camper huren met Automaat. Geschikt voor Rijbewijs B. Inclusief complete inventaris, fietsendrager, verzekering en 2.000 km vrij per week.

Camper huren met automaat

Onze campers zijn auto’s uit bouwjaar 2021. Dat betekent dat het fijne nieuwe wagens zijn, met weinig kilometers op de teller. Het houdt tevens in dat ze voorzien zijn van de meest doorontwikkelde motor en 9-traps versnellingsbak. Met een camper huren automaat zit je zelf relaxt achter het stuur, terwijl het brein van de kampeerauto zelf het koppel bepaalt. Hierdoor rij je zuinig en duurzaam. De Club camper is een Fiat Adria halfintegraal, met lekker veel sta- en beenruimte in de bestuurderscabine. Zoals je mag verwachten, van een nieuwe auto, zijn onze campers uitgerust met airco en een achteruitrijcamera.

Voor 2 tot 5 personen

Dankzij de halfintegraal uitvoering bieden onze kampeerauto’s voldoende beweeg- en bagageruimte aan gezelschappen tot 5 personen. Boven de zithoek is een zogenaamd ‘hefbed’ aanwezig, met dubbele slaapplaats. De 2 vaste slaapplaatsen achterin hebben een lengte van meer dan 2 meter, waardoor ook langere mensen comfortabel kunnen liggen. Een derde bed achterin, is te realiseren met een zogenaamd tussenmatras. Het sanitair bestaat uit een modern uitgevoerde toilet/douchecombinatie. De keuken is compact en uitgerust met een koel-vriescombinatie, warm- en koud stromend water en een 3-pits gasstel. Met zijn meerdere USB-inplugpunten, kachel en 5 gordelpunten, is dit in de categorie camperverhuur automaat, een fijne auto.

De Camper Club

Bij het kiezen van de Camper Club locatie hebben we bewust gekozen voor een centraal gelegen plek in Nederland. Uiteindelijk is dat Bussum geworden. Niet alleen voor het ophalen en brengen van de camper een makkelijk te bereiken plaats, maar ook als je onze auto’s eerst vanbinnen wilt zien of een proefritje wilt maken. Op het gebied van camperverhuur automaat tref je het bij ons bijzonder. Onze kampeerauto’s zijn namelijk voorzien van een Fiat 6D diesel 2,3liter 140 pk-motor, met At9 automatische versnellingsbak. Hiermee rij je relaxt én zuinig, in zowel de bergen als stadsverkeer.

Meer inspiratie

Schrijf je in

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.