Prijzen en acties
Klik hier

Camper huren 5 personen

Splinternieuwe 5 persoons Camper huren met Automaat. Geschikt voor Rijbewijs B. Inclusief complete inventaris, fietsendrager, verzekering en 2.000 km vrij per week.

5-persoons camper huren

Met zijn vijven in een camper. Misschien lijkt het je wat proppen, maar dat valt reuze mee. Je kunt bij ons 5 persoons campers huren, waar je voor langere tijd prima mee op vakantie kunt. De wagens beschikken over een ruime zithoek, waarvan de omkeerbare bestuurdersstoelen deel uitmaken. Voorts zijn de wagens uitgerust met een twijfelaar hefbed. Achterin zitten twee eenpersoons 2m+ bedden met lattenbodems, die uit te breiden zijn tot een queensizebed door middel van een tussenmatras. Onze campers zijn uitgerust met 5 gordelpunten, zodat iedereen tijdens de rit kan voldoen aan de regels voor verkeersveiligheid.

Splinternieuwe campers

Onze Club campers zijn stuk voor stuk nieuwe modellen, uit bouwjaar 2021. Het zijn luxe comfortabele en vooral, lekker zuinige wagens. Er zit een automatische versnellingsbak, airco en achteruitrijcamera op. Een camper huren voor 5 personen, betekent niet dat je daar standaard een groot rijbewijs voor nodig hebt. Onze kampeerauto’s mag je gewoon met je B-rijbewijs besturen. Omdat een camper langer en hoger is, dan je eigen auto, zal je er waarschijnlijk wel even aan moeten wennen. De camper die je bij ons huurt is een Fiat Adria Sunliving S70, half integraal, met een lengte van 7m.

De Camper Club

Niets zo fijn als een transparante reisaanbieder. Niet alleen weet jij waar je aan toe bent, voor ons werkt het ook wel zo fijn. Wil je bijvoorbeeld bij ons een camper 5 personen huren, kun je de mogelijkheden en voorwaarden hier op de site al inzien. Zo krijg je meteen een goed beeld van de faciliteiten, wat je eventueel bij kunt reserveren én hoe te handelen bij mogelijke calamiteiten. De Camper Club is gevestigd in Bussum. Dit is ook meteen het afhaal- en inleverpunt van de huurcamper. Je eigen auto kun je kwijt op ons parkeerterrein.

Meer inspiratie

Schrijf je in

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.