Prijzen en acties
Klik hier

Camper huren 4 personen

Splinternieuwe 4 persoons Camper huren met Automaat. Geschikt voor Rijbewijs B. Inclusief complete inventaris, fietsendrager, verzekering en 2.000 km vrij per week.

4 persoons camper huren

In onze grote campers maakt een persoon meer of minder niet echt veel uit. Ook als je in eerste instantie een 4 persoons camper huren wilt, maar er op het laatste nippertje toch nog iemand extra meegaat, kan dit gewoon. Standaard beschikken onze grotere kampeerwagens namelijk over 5 gordelpunten en een hefbed van 90 x 125 cm. Samen met de queensize slaapplaatsen achterin en de ruime zitgroep in het midden van het voertuig, is de Club camper prima geschikt voor 5 personen. Dankzij de afsluitbare sanitaire ruimte, met daarin douche, toilet en wastafel, heb je ook voldoende privacy.

Nieuwe campers

Huur je bij ons een camper sturen we je niet op weg met een oud bakkie. Besluit je bij ons een camper te huren voor 4 personen, krijg je een halfintegraal Fiat Adria, uit het jaar 2021 mee. De kampeerauto’s zijn uitgerust met een automatische versnellingsbak, airco en achteruitrijcamera. Indien je nog nooit met zo’n grote auto hebt gereden, is dat laatste wel zo fijn. Al deze extra’s maken onze Club camper jouw perfecte reisgenoot. Mocht je in de veronderstelling zijn dat je een groot rijbewijs nodig hebt; niets is minder waar. Je kunt onze mobile homes gewoon met je B-rijbewijs besturen.

De Camper Club

De Camper Club maakt camperreizen toegankelijk voor iedereen. De getoonde prijzen in het overzicht is de complete huurprijs. Of je nu met zijn tweeën eropuit trekt of 4 persoons camper huren wilt. Met onze Club camper ben je verzekerd van een perfect mobilehome. De huurtermijnen lopen van week tot week. Hoe meer weken je huurt, hoe voordeliger je vakantie wordt. Bij huur van een van onze kampeerauto’s haal je hem op in Bussum. Lekker centraal gelegen, in het midden van het land. Tijdens je vakantie kun je, je auto bij ons op het parkeerterrein laten staan.

Meer inspiratie

Schrijf je in

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander Camper Club nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.