Boek direct online

Grote camper huren

Grote Camper huren met Automaat. Geschikt voor Rijbewijs B. Inclusief complete inventaris, fietsendrager, verzekering en 2.000 km vrij per week.

Grote camper huren

Je wilt bij ons een grote camper huren voor 5 personen. Wat kun je dan verwachten? Vanzelfsprekend 5 slaapplaatsen, waarvan 2 stuks langer dan 2 meter. 3 slaapplaatsen bevinden zich achterin de camper en 2 worden gevormd door het hefbed, boven de zitgroep. In de auto bevinden zich 5 gordelpunten. Voor optimaal zitgemak en ruimtebesparing zijn de cabinestoelen omkeerbaar. De sanitaire ruimte is modern uitgevoerd, met douche, toilet, wasbak en kastruimte. De keukenunit bevat een 100 L koel-vriescombinatie, warm- en koud stromend water en een 3-pits gasstel. In onze Club camper bevinden zich tevens meerdere USB-aansluitpunten, airco en heatingsysteem.

Splinternieuwe campers

De kampeerauto’s die je bij de Camper Club huurt, zijn van bouwjaar 2021. Het zijn luxe campers met een ideale blend van kwaliteit, gebruiksgemak en comfort. De onderstellen van de auto’s zijn van de Fiat Ducato. De opbouw komt uit de Adria fabriek. Een naam die garant staat voor kampeerfunctionaliteit. Wanneer je met meerderen op vakantie wilt, ligt het voor de hand om te kijken of je ergens een grote camper huren kunt. Toch is dat niet altijd nodig. Onze compacte Club camper biedt met zijn 6,99 x 2,32 x 2,87 (lxbxh) namelijk voldoende ruimte aan 5 personen.

De Camper Club

Een grote camper huren heeft zeker zijn voordelen wanneer je met 5 personen op vakantie gaat. Maar ook met zijn tweeën of drieën profiteer je van het comfort van een grote wagen. Onze filosofie is dat we je graag de beste reisgenoot voor je campertrip bieden. Kom rustig eens langs in Bussum, om te kijken ‘hoe groot’, of liever gezegd; ‘hoe economisch ingericht’ onze campers eigenlijk zijn. Onze huurprijzen zijn compleet en inclusief verzekering en meerdere bestuurders.

Boek nu en profiteer van onze voordelige all-in tarieven.